Samlade sagor om den underbara familjen Kanin

Superläskigt men ändå lagomläskigt! En sagoserie med fantastiska illustrationer, älskad av både barn och vuxna!

I denna nervigt rysliga, spännande och tokroliga sagosamling får vi följa den rädde Lillebror Kanin och hans underbara familj på äventyr.

I första sagan råkar Lillebror Kanin lämna sin trygga del av skogen och hamnar i skogens fruktansvärda och mörka del. Lillebror Kanin blir såklart livrädd, inte minst för att det ryktas om att det där bor ett lika fruktansvärt monster... I andra sagan får vi följa Lillebror Kanin när han på besök hos farmor har oturen att villa bort sig i skogen igen! Mitt i läskiga skogen möter han snälla fru Käck. Han följer henne hem bara för att upptäcka att Käck i verkliga fallet är självaste fru Skräck! Fru Skräck som avskyr allt som är sockersött och snällt (precis som Lillebror Kanin är). I det sista rysliga äventyret kan Lillebror Kanin helt enkelt inte stå emot frestelsen utan öppnar godisskåpet fast det inte är lördag. Gissa om han ångrar sig när två långa armar sträcks emot honom genom köket.

De tre sagorna är rysliga och superläskiga fram till de mest otippade sluten som förklarar allt med en snäll knorr utan att vara moraliserande. Med äventyren följer förutom unika karaktärer som fastnar hos läsaren också detaljrika illustrationer med en hel sagovärld att förlora sig i.