Bli ihop

Kalle vet precis hur det är att vara elva år och kär. Han är nämligen elva år själv, och fruktansvärt kär i Ellen i sin klass. Han är beredd att göra vad som helst för att få henne att känna likadant för honom!

Ellen är ny i klassen och hon är det sötaste Kalle någonsin har sett.  I varje kapitel provar Kalle ett nytt sätt att imponera på henne, men alltid blir det något fel! En dag skämtar han högljutt i skolans matsal- han berättar att han minsann vet vad den bruna såsen innehåller, bland annat babydiarré och snorkråkor! Men alla tycker inte att hans skämt är roliga, allra minst Ellen som blir arg och förlorar aptiten.  Att ha snöbollskrig med Ellen går däremot väldigt bra till en början, ända tills Kalle råkar få med grus och stenar i sin snöboll och Ellen börar blöda från ansiktet. Hon springer därifrån och tror att han har gjort det med flit.

Som tur är får Kalle hela tiden nya chanser att vinna Ellens hjärta - och att göra bort sig lite till... Hur ska det gå på klassdiscot och i simhallen till exempel?

Rolig, kärleksfull och lättläst bok som passar från trean och uppåt! Ingår i en hel serie om Kalle och Ellen.

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Maria Carlén den 27 januari 2011