Visor och böcker

09 november lördag 2019
2019-11-09 till 2019-11-09.
Plats Huvudbiblioteket

Vismakare och trubadur Gunnar Törngren framför ett omväxlande visprogram på Kulturhusets dag.

Trubaduren Gunnar Törngren framför sina egna sånger. Varje visa har anknytning till en eller flera böcker. Ibland följer visan litteraturen nära, i andra finns en friare tolkning. Somligt är humoristiskt, annat manar till eftertanke. Ett lättsamt och allmänbildande visprogram!

Om någon senare frågar om du har läst en viss bok, kan du kanske svara: "Nej, men jag har hört sången!"

För annat kul som händer i huset denna dag se https://www.taby.se/kulturhusetsdag!

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)