Mumin - En musikberättelse

Musikberättelse på Världsboksdagen, från 3 år.

När:
Sista tillfället har redan varit
Plats:
Näsbypark bibliotek
Kostnad:
Lågstadiet, 0 till 7 år

På Näsbyparks bibliotek uppmärksammar vi Världsboksdagen med en musiksaga i bibliotekets salong. Biblioteksassistent Joel Lindblom och sångerskan Cornelia Arvidsson läser, sjunger, tutar och spelar en saga ur Tove Janssons Muminböcker.

Världsbokdagen infaller den 23 april varje år. Det är Unesco som vill uppmärksamma betydelsen av böcker, författare och upphovsrätt för att sprida idéer och kunskap. Dessutom är böcker viktiga för att bidra till förståelse och tolerans mellan människor. Böcker är ett av våra allra mest effektiva verktyg för att arbeta för fattigdomsbekämpning och fredsbyggande, och målet med Världsbokdagen är att uppmuntra författare och kämpa mot analfabetism.

Ingen föranmälan. Från 3 år.

1. Näsbypark

Näsbyparks Bibliotek ligger mitt i Näsbyparks Centrum, mitt emot Park Kafé. Vi är ett mysigt litet bibliotek som vi har knökat full med världens allra bästa böcker! Vi lägger mycket fokus på evenemang både för små och stora, återkommande exempel är författarträffar, bokkaféer, barnteatrar och bokfika för barn.

Telefon:

Kommande händelser