Teater och musik med Teater Pero: "Komissarie Gordon"

För barn 5-6 år. Speltid 50 min. I bibliotekshusets hörsal.

Plats: Bibliotekshusets hörsal Huvudbiblioteket
Kostnad: 55 kr / biljett
Målgrupp: 0 till 7 år

Observera: Bibliotekshusets hörsal (INTE tillfälliga lokalerna i Täby centrum).

Kommissarie Gordon är en riktig livsnjutare, en erfaren, klok och noggrann padda som aldrig skulle drömma om att döma någon på förhand. Tillsammans med sin pigga och listiga assistent, musen Paddy, löser de skogens mysterier och i sina bästa stunder ägnar de sig åt de stora tankarna. Gordon ser till allas behov och tycker att alla måste kunna trivas i skogen ...och han vill aldrig använda sin pistol. En visuell föreställning i en miniatyrvärld med filmade inslag och skön musik – allt live framför vår unga publik.

Här kan du köpa biljetter.

Arrangör: Kulturenheten

Just nu är Täby huvudbiblioteket stängt. Mellan 24 april och 2 december fanns biblioteket i tillfälliga lokaler inne i Täby centrums galleria men har nu stängt för återflytt till nyrenoverade lokaler på Biblioteksången 13. Medan huvudbiblioteket är stängt hänvisas bibliotekets låntagare till de fem biblioteksfilialerna i kommunen.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)