Pepparkakshustävling

2018-12-03 till 2018-12-10.
Plats Gribbylund
Kostnad: Gratis

Sätt ihop ett pepparkakshus och var med i vår tävling!

Lämna in ditt pepparkakshus och var med i Gribbylunds pepparkakshusutställning! Alla som besöker utställningen får sedan rösta på sin favorit - vinnarna får fina priser!

Arrangörer: Gribbylunds Fastighetsägareförening & Gribbylunds bibliotek.

Regler: Bakverkets mått får vara max 30 x 30 x 30 cm (längd x bred x höjd), och får inte gå utanför dessa mått i någon del (för att få plats i vår monter).

Inlämning av tävlingsbidrag sker från och med den 3/12  under Gribbylunds biblioteks ordinarie öppettider. Skriv gärna några rader som beskriver ditt pepparkaksverk.

Utställning: Alla inlämnade bidrag ställs ut i biblioteket och visas från den 10/12 till den 4/1.

Utlämning av tävlingsbidrag sker från den 7/1 fram till och med den 12/1 under bibliotekets ordinarie öppettider. De hus som inte hämtas kastas efter det.

Mellan den 10/12 och 4/1 kan allmänheten rösta på inlämnade bidrag på biblioteket. Utifrån dessa röster får vi fram plats 1 – 3 i tävlingen. Vinsterna hämtas på biblioteket.