Litteraturkväll med Marcus Birro

Författaren och skribenten Marcus Birro gästar Täbys huvudbibliotek. Föranmälan!

Målgrupp: Vuxna, Studenter

Marcus Birro berättar bland annat om sin senaste bok Lämna mig aldrig – en roman om kärlek. Boken handlar "om skilsmässa, om uppbrott, om en fars kamp att få vara med sina barn och om att bli drabbad av den stora kärleken när man trodde att den bara var för alla andra … Och om den beslutsamhet och det mod som krävs för att orka leva vidare när livet inte alltid är så enkelt".

Begränsat antal platser. Föranmälan till huvudbiblioteket!

Just nu är Täby huvudbiblioteket stängt. Mellan 24 april och 2 december fanns biblioteket i tillfälliga lokaler inne i Täby centrums galleria men har nu stängt för återflytt till nyrenoverade lokaler på Biblioteksången 13. Medan huvudbiblioteket är stängt hänvisas bibliotekets låntagare till de fem biblioteksfilialerna i kommunen.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)

Taggar: