Huvudbiblioteket öppnar i tillfälliga lokaler

Måndagen den 24/4 öppnar huvudbibliotekets vuxenavdelning tillfälligt inne i Täby centrum. Välkommen att se den nya fina lokalen, gå tipspromenad och orientera dig bland våra böcker och tidningar!

Kostnad: Gratis
Målgrupp: Vuxna

Den 24/4 blir den första dagen som Täbys huvudbibliotek håller öppet efter att ha haft stängt för flytt i tre veckor. Från denna dag och cirka ett halvår framåt finns vi på plan 2 inne i Täby centrum, mitt emot entrén till Clas Ohlson. Barnavdelningen öppnar inte förrän i maj och därför hittar du till att börja med även ett urval barnböcker på vuxenavdelningen.

Välkommen in och se dig omkring och en gå tipspromenad (för vuxna) med fina bokpriser. Vi firar Världsbokdagen en dag i efterskott genom att dela ut rosor så långt lagret räcker!

Taggar: