Grannar emellan - Prat om klimat

Evenemang

Arrangemanget har redan varit

12 oktober lördag 2019
12 oktober lördag 2019
2019-10-12 till 2019-10-12.
Plats Gribbylund

Valt tillfälle

2019-10-12 13:00 till 14:00.
12 oktober lördag
Plats Gribbylund
Datum 13:00 – 14:00
Kostnad: Gratis
Målgrupp:

Ulla-Marie Petersson håller ett Prat om klimat

2018 fick Gribbylundsbon Ulla-Marie Petersson en rejäl klimatchock mitt i sommarens historiskt långa värmebölja. Till följd av detta har hon steg för steg ställt om till ett allt mer hållbart liv - och mår bättre på kuppen! Ulla-Marie har också tagit initiativ till det lokala nätverket Ett hållbart Täby - en samlingsplats för alla täbybor som tar klimatkrisen på allvar, och som vill peppa och inspirera varandra till ett mer hållbart liv. Nätverket har bland annat lämnat in ett medborgarförslag till Täby kommun om ökad takt i klimatomställningen och härnäst anordnas en klädbytardag i september.

I ” Prat om klimat” välkomnar Ulla-Marie alla grannar till samtal om klimatet, om vad vi alla har att vinna på ett mer hållbart liv, och varför i hela världen det spelar roll vad vi enskilda individer gör. Varmt välkommen!

Läs mer om nätverket Ett hållbart täby på www.etthallbarttaby.se eller besök gruppens Facebook-sida

Grannar emellan är en plattform där Täbybor delar med sig av sina kunskaper eller specialintressen med varandra. Är du expert på tango och vill lära andra? Kan du allt om tåg eller potatis eller amerikanska inbördeskriget? Skriver du dikter? Spelar du i ett band? Vill du lära ut yoga till andra? Helt enkelt har du något du vill dela med andra Täbybor – då är Grannar emellan något för dig! Det enda kriteriet är att du ska vara bosatt i Täby kommun. Maila linnea.bjorkman@taby.se om du vill dela något med dina grannar!

Kontaktuppgifter