Filmvisning om Carl Larsson

22 januari tisdag 2019
2019-01-22 till 2019-01-22.
Plats Huvudbiblioteket

På 100-årsdagen av Carl Larssons död visar Roger Persson, VD för SunTower Entertainment Group, filmen "Carl Larsson - solskensmannen". Föranmälan!

Filmen handlar om Sveriges kanske mest älskade och betydelsefulla konstnär. Som vuxen skapade han, tillsammans med sin fru Karin, ett hem som blev stilbildande för det svenska folkhemmet och som än idag finns kvar i Sundborn, dit turister från hela världen vallfärdar för att ta del av det mytomspunna konstnärsparets livsverk.

Föranmälan, gärna via formuläret nedan!

Anmälningsuppgifter

Hur många platser bokar du?

Du kan boka max 4 platser i ditt namn

Dina personuppgifter raderas när evenemanget är över.

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)