Familjelördag

Teater Tant Klavér ger Den ensamma vilda musen

Kostnad: Gratis
Målgrupp: Lågstadiet, 0 till 7 år

Den ensamma vilda musen Vilda har ingen vän för alla tycker att hon är för vild. En dag går musen Vilda ut i skogen för att hitta en vän, hon möter olika djur som vill äta upp henne. Vilda överlistar dem genom att berätta att hon ska träffa den farliga draken Daga , alla djuren tror på musen Vilda. -Vad lättlurade de är. Efter ett tag händer något oväntat, hon träffar den farliga draken Daga som inte heller har en vän, för alla är rädda för henne. Vilda musen tror inte sina ögon en riktig drake! Draken vill också äta upp musen men hon överlistar även draken och till slut blir de bästa vänner. En bästa vän är det finaste man kan få, visst är det väl så!. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.

Ålder: 2 - 8 år

Ingen föranmälan.