Författarbesök av Sarah Sheppard

Alla barn (från ca 4 år) som gillar Sarah Sheppards fantastiskt bilderböcker – nu har ni chansen att träffa henne! (Föräldrar är också välkomna.)

Plats: Barnavdelningen Huvudbiblioteket
Målgrupp: 0 till 7 år

Foto: Andreas Apell

Vi är många som har fascinerats av Sarah Sheppards fantastiska bilderböcker, t.ex. Massor av dinosaurierVarning för köttgänget, Viktiga kartor och Hajar. Nu kommer hon till huvudbiblioteket och berättar för barn från cirka fyra år och andra nyfikna. Möt författaren, illustratören och formgivaren Sarah Sheppard!

Just nu är Täby huvudbiblioteket stängt. Mellan 24 april och 2 december fanns biblioteket i tillfälliga lokaler inne i Täby centrums galleria men har nu stängt för återflytt till nyrenoverade lokaler på Biblioteksången 13. Medan huvudbiblioteket är stängt hänvisas bibliotekets låntagare till de fem biblioteksfilialerna i kommunen.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)