Författarbesök av Andreas Palmaer

Andreas Palmaer besöker huvudbiblioteket! Träffa en författare och hör honom berätta om sina böcker!

Plats: Barn- och ungdomsavdelningen Huvudbiblioteket
Målgrupp: Mellanåldern

Foto: Magnus Liam Karlsson

Andreas Palmaer har bland annat skrivit skräckhistorier, den populära boken Sant eller falskt och lättlästa faktaböcker. Han är dessutom en av författarna till serien "Fans" om fotbollsälskarna Tove och Noel.

Passa på att träffa en riktig författare när huvudbiblioteket får spännande besök!

Just nu är Täby huvudbiblioteket stängt. Mellan 24 april och 2 december fanns biblioteket i tillfälliga lokaler inne i Täby centrums galleria men har nu stängt för återflytt till nyrenoverade lokaler på Biblioteksången 13. Medan huvudbiblioteket är stängt hänvisas bibliotekets låntagare till de fem biblioteksfilialerna i kommunen.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)