Författarafton om miljön med Susanna Elfors

2019-09-10 till 2019-09-10.
Plats Huvudbiblioteket

Valt tillfälle

2019-09-10 18:00 till 19:00.
10 september tisdag
Plats Huvudbiblioteket Programrummet
Datum 18:00 – 19:00

Hållbarhetsforskare Susanna Elfors berättar om sin bok "Tågsemester" och Ulla-Marie Petersson om nätverket "Ett hållbart Täby". Föranmälan!

Under Täby biblioteks miljövecka: En kväll om vad vi kan göra för att leva och framför allt resa klimatsmart. Ulla-Marie Petersson informerar kort om det nystartade nätverket "Ett hållbart Täby". Därefter berättar hållbarhetsforskaren Susanna Elfors om boken Tågsemester som hon har varit redaktör för.

Boken "innehåller 24 inspirerande berättelser av resenärer som valt att ta tåget på semestern. Det är barnfamiljer på äventyr, ensamvargar som luffar på egen hand, nygifta på bröllopsresa, ett pensionärspar som färdas runt hela klotet ..."

Susanna Elfors är också grundare av den prisbelönta facebookgruppen Tågsemester.

Föranmälan via formuläret nedan!

Anmälningsuppgifter

Hur många platser bokar du?

Du kan boka max 4 platser i ditt namn

Dina personuppgifter raderas när evenemanget är över.

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)