Författarafton om Ingmar Bergman

Filmvetaren Jan Holmberg berättar om sin bok "Författaren Ingmar Bergman". Föranmälan!

Foto: Göran Segeholm

Jan Holmberg är fil.dr. i filmvetenskap och vd för Stiftelsen Ingmar Bergman. I år kom han ut med boken Författaren Ingmar Bergman som för ovanlighetens skull koncentrerar sig på Bergman som författare och inte som regissör. Ett arrangemang under Bergmanåret 2018, då Ingmar Bergman skulle ha fyllt hundra år.

Föranmälan vis formuläret nedan! Begränsat antal sittplatser.

Anmäl dig här:

Hur många platser bokar du?

Du kan boka max 4 platser i ditt namn

När du kommer

Anmäl dig till personalen när du anländer till evenemanget så bockar de av dig i anmälningslistan.

Dina personuppgifter raderas när evenemanget är över.

Huvudbiblioteket ligger mellan Kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden. Huvudbiblioteket är nyrenoverat och har numera också söndagsöppet.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)