Författarafton med Simon Stålenhag

23 oktober onsdag 2019
2019-10-23 till 2019-10-23.
Plats Huvudbiblioteket

Konstnären Simon Stålenhag berättar om sina böcker och bilder. Föranmälan!

Simon Stålenhag är konstnär, datorspelsutvecklare och musiker. Han har också gett ut ett antal böcker. Mest känd är han för sina science fiction-målningar av retrofuturistiska landskap.

I Svenska dagbladet den 1 september 2019 kunde man läsa om Stålenhag i en två uppslag lång intervju med bilder. Artikeln inleddes med följande ord: "Konstnären och författaren Simon Stålenhag har fått global uppmärksamhet för sina bilderböcker för vuxna där nostalgiska folkhemsmiljöer invaderas av märkliga maskiner och urtidsdjur. Nu blir hans världar både påkostad tv-serie och Hollywoodfilm."

Möt honom på Täby huvudbibliotek!

Föranmälan via formuläret nedan.

Anmälningsuppgifter

Hur många platser bokar du?

Du kan boka max 4 platser i ditt namn

Dina personuppgifter raderas när evenemanget är över.

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)