Författarafton med Moa Herngren

Plats Huvudbiblioteket Programrummet
    Datum 18:00 – 19:00
Visa alla

Moa Herngren berättar om sin bok "Svärmodern". Fullbokat!

Författaren, journalisten och manusförfattaren Moa Herngren berättar om sin roman Svärmodern.

Moa Herngren har ett unikt öga för relationer och dess svårigheter, vilket genomsyrar alla hennes böcker. Särskilt tydligt blir det i tv-serien Bonusfamiljen på SVT, som hon är manusförfattare till. Hennes nya roman Svärmodern är en stark berättelse om de närmaste relationerna vi har, och hur svårt det kan vara att förhålla sig till varandra när roller man tagit för givet bryts upp och förändras.

Fullbokat!

På grund av coronarestriktionerna är antalet platser starkt begränsat. Tillhör du en riskgrupp ber vi dig att inte komma på evenemang och ­aktiviteter. Du som har eller nyligen haft symptom som ­exempelvis feber, hosta eller snuva ­måste också stanna hemma. Vi är tacksamma om du ger återbud ifall du har anmält dig men får förhinder.

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)

1. 2020-11-26 18:00 till 19:00. Fullbokat
    26 november torsdag