Författarafton med Moa Herngren

27 maj torsdag 2021
2020-11-26 till 2021-05-27.
Plats Huvudbiblioteket

Moa Herngren berättar om sin bok "Svärmodern". Endast digitalt (Youtube).

Författaren, journalisten och manusförfattaren Moa Herngren berättar om sin roman Svärmodern.

På grund av coronaläget filmas evenemanget utan publik och läggs upp på Youtube där alla kan se det.

Under premiären kan du chatta och skriva kommentarer.

Har vi tur får vi författaren med oss digitalt under premiären!

Moa Herngren har ett unikt öga för relationer och dess svårigheter, vilket genomsyrar alla hennes böcker. Särskilt tydligt blir det i tv-serien Bonusfamiljen på SVT, som hon är manusförfattare till. Hennes nya roman Svärmodern är en stark berättelse om de närmaste relationerna vi har, och hur svårt det kan vara att förhålla sig till varandra när roller man tagit för givet bryts upp och förändras.

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden. För taxi/färdtjänst rekommenderar vi Esplanaden 13. Gå framåt och genom en dörr. Ta trappan eller hissen en våning upp till plan 3.

Telefon: 08-555 597 13 (vuxenavd), 08-555 597 16 (barnavd)