Författarafton med Danny Wattin

17 september torsdag 2020
2020-09-17 till 2020-09-17.
Plats Huvudbiblioteket

Författaren och skribenten Danny Wattin berättar om sina böcker. Föranmälan!

Danny Wattin har bland annat skrivit Herr Isakowitz skatt om sökandet efter sina judiska rötter och novellsamlingen Historiegeneratorn. I år är han aktuell med Lärarinnan, en satirisk roman om den svenska skolan. I ett samtal med bibliotekarie Anna Dunér berättar han om sitt skrivande, familjesägner, förintelsen och blandade erfarenheter från skolans värld.

Några av författarens böcker kan köpas med swish-betalning.

Föranmälan via formuläret nedan!

På grund av coronarestriktionerna är antalet platser starkt begränsat. Tillhör du en riskgrupp ber vi dig att inte komma på evenemang och ­aktiviteter. Du som har eller nyligen haft symptom som ­exempelvis feber, hosta eller snuva ­måste också stanna hemma. Vi är tacksamma om du ger återbud ifall du har anmält dig men får förhinder.

Evenemanget kommer troligtivs filmas och du kan då se det på Täby biblioteks youtubekanal efteråt.

Anmälningsuppgifter

Hur många platser bokar du?

Du kan boka max 4 platser i ditt namn

Dina personuppgifter raderas när evenemanget är över.

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)