Författarafton med Örjan Romefors

21 februari torsdag 2019
2019-02-21 till 2019-02-21.
Plats Huvudbiblioteket

Arkivarie Örjan Romefors berättar om sin bok "Utrikesförvaltningens källor 1520 - 2000". Särskilt intressant för släktforskare. Föranmälan!

Arkivarie Örjan Romefors berättar om sin bok Utrikesförvaltningens källor 1520 - 2000.

Boken vänder sig till en bred läsekrets, såväl till universitetsforskare som till släktforskare som letar uppgifter om enskilda svenskars öden utomlands och till den som är allmänt intresserad av utrikesförvaltningens organisation och verksamhet från Gustav Vasas regeringstid till det svenska EU-inträdet.

Föranmälan via formuläret nedan! Begränsat antal sittplatser.

Anmälningsuppgifter

Hur många platser bokar du?

Du kan boka max 4 platser i ditt namn

Dina personuppgifter raderas när evenemanget är över.

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)