Föreläsning om AI

2020-10-07 till 2020-10-07.
Plats Huvudbiblioteket

Valt tillfälle

2020-10-07 18:00 till 19:00.
07 oktober onsdag
Plats Huvudbiblioteket Programrummet
Datum 18:00 – 19:00

Ather Gattami berättar om artificiell intelligens. Ett evenemang under eMedborgarveckan. Föranmälan!

Fil. dr. och programledaren för AI-podden, Ather Gattami från forskningsinstitutet RISE, berättar om artificiell intelligens. Detta är ett högaktuellt ämne och du kommer också få möjlighet att ställa frågor.

Ather Gattami är grundare av Bitynamics som tillhandahåller AI-lösningar samt konsulttjänster inom AI för företag och organisationer.

Han är även senior forskare och AI-expert vid RISE (Research Institutes of Sweden). Ather Gattami har skrivit populärvetenskapligt om AI i The Huffington Post och Dagens Media samt varit verksam i Sveriges kanske populäraste podcast inom teknik, AI-podden.

Ett evenemang under eMedborgarveckan.

Föranmälan via formuläret nedan!

På grund av coronarestriktionerna är antalet platser starkt begränsat. Tillhör du en riskgrupp ber vi dig att inte komma på evenemang och ­aktiviteter. Du som har eller nyligen haft symptom som ­exempelvis feber, hosta eller snuva ­måste också stanna hemma. Vi är tacksamma om du ger återbud ifall du har anmält dig men får förhinder.

Anmälningsuppgifter

Hur många platser bokar du?

Du kan boka max 4 platser i ditt namn

Dina personuppgifter raderas när evenemanget är över.

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden.

Telefon: 08-5555 9713 (vuxenavd), 9716 (barnavd)