Lördagslajbans: Bland drakar och dragqueens

Plats Huvudbiblioteket
Kostnad: Gratis
Information:

Föranmälan till Näsbyparks biblioteket, begränsat antal platser. Max en vuxen per sällskap.

Sagostund med Inga Tvivel. Obs! Ändrad tid och plats.

"Bland drakar och dragqueens" är ett projekt där några av landets mest erkända dragartister framför sagor för barn. Artisterna är etablerade skådepelare och pedagoger och varje sagostund är som "en konfettibomb av glitter och könsöverskridande förvandling som bjuder in till lek och engagemang i sagornas förtrollande värld".

Observera att sagostunden äger rum på huvudbiblioteket!

Anmälan sker ändå till nasbyparks.bibliotek@taby.se

Huvudbiblioteket ligger mellan kommunhuset och Täby centrums galleria. Huvudentrén är från Biblioteksgången men man kan också komma in via Estrids torg och Esplanaden. För taxi/färdtjänst rekommenderar vi Esplanaden 13. Gå framåt och genom en dörr. Ta trappan eller hissen en våning upp till plan 3.

Telefon: 08-555 597 13 (vuxenavd), 08-555 597 16 (barnavd)