Babyrim

En mysig stund för dig och din bebis!

Kostnad: Gratis
Målgrupp: Vuxna, 0 till 7 år

För bebisar mellan tre månader och ett år, tillsammans med deras vuxna. Vi sjunger, ramsar och bibliotekarien Linnéa Björkman tipsar om böcker. Nytt för i år är att alla träffarna avslutas med lite information kring ett förvalt tema . Ingen föranmälan krävs. Skötbord och mikro finns tillgängligt.

25/1 – Lär dig knyta bärsjal

1/3 – Små barns språkutveckling

22/3 – Hur läser jag för mina barn?

19/4 - Babymassage

17/5 - Babytecken

OBS! Ett datum har ändrats sedan foldern trycktes. Det är alltså inget babyrim den 22:e feb, nytt datum är 1:a mars.

1. Gribbylund

Gribbylunds bibliotek ligger i byggnaden Gribby Gård intill Gribbylunds centrum. Vi har öppet för allmänheten och tar dessutom emot skolklasser, förskolegrupper och dagbarnvårdare i närområdet. Allmänhetens öppettider syns här intill. För skolor och förskolor finns vi tillgängliga fram till klockan elva måndag t.o.m. torsdag. Ring eller mejla innan och boka en tid!