Stallo

Trollbindande läsning med skräckinslag. Kommer garanterat få dig att känna olust inför söta små gnagare!

Bokens början och året är 1978. I ett sommarhus mitt inne i en djup skog börjar en krypande känsla infinna sig hos Mona och hennes son Magnus. Djuren omkring huset beter sig märkligt och någon har smugit in och lagt en död fladdermus i deras kylskåp. Senare är Magnus spårlöst försvunnen. Enligt Monas vittnesmål blev han kidnappad av en jätte som vandrat in från skogen...

Ett hopp i tiden och det är nutid. Vi får följa Susso vars döde morfar på ett flygfoto över Sarek, Lappland, råkat fånga skymten av en trollliknande figur ridande på en björn. Trots omgivningens dömande följer Susso sin morfars fotspår i sökandet efter ledtrådar av denna märkliga varelse.

Ytterligare ett barn försvinner och ungefär samtidigt ramlar Susso över bevis utan att riktigt förstå vidden av den obehagliga hemlighet som de döljer.

Stallo ger dig 600 sidor sträckläsning av krypande spänning och obehag med innehåll av djupa skogar, förföljelse, roadtrips, vägkrogar och mitt i allt detta spår som leder till både John Bauer och Sven Jerring.