Ett oemotståndligt förslag

En lättläst, romantisk och underhållande bok som nog inte ska tas på så stort allvar.

Boken handlar om Anna Holm, som är i 30-årsåldern och jobbar som fastighetsanalytiker i Kungälv. Hon har en pojkvän som hon varit tillsammans med sen ungdomen och egentligen är det inga större fel på hennes liv men hon tycker ändå att det saknas något. Då dyker något upp i form av ett rekommenderat brev från en advokatbyrå i Stockholm. Innehållet i brevet är smått otroligt, hon är arvtagare till fem miljoner euro! Ett litet aber bara, för att få ärva summan måste hon genomföra ett uppdrag. Anna ringer advokatbyrån och bokar ett möte. Bara några dagar senare har hon tackat ja, fått ett nytt jobb och en stor lägenhet på Östermalm. Nu ska hon bara ta itu med uppdraget men var ska hon hitta den odrägliga jet-set-killen Carl-Henrik Vansbo?

Boken är mycket underhållande, lite smårolig, allvarlig ibland. Den handlar om relationer och känslor och har några överraskande vändningar! Jag tror inte man ska ta boken alltför allvarligt, det här är en underhållningsroman och en kul och lyckad sådan.

Det är författarens tredje bok och det verkar som vi kan vänta oss en  fortsättning på denna med Anna Holm som huvudperson.

Jag har lyssnat till boken, den är mycket trovärdigt inläst av Anna Maria Käll, lyssna på den, jag tror den gör sig bäst så!

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Eva Herrlin den 9 februari 2015