Anna klädd i blod

Hur tar man sig under huden på någon som inte har någon hud, och hur dödar man någon som redan är död...?

Cas är sjutton år och professionell spökjägare. Det var hans pappa också, och efter att han dödats under ett svårt uppdrag har Cas tagit över. Han dödar spöken som är kvar på jorden för att mörda människor. Tillsammans med sin mamma lever han ett kringflackande liv, som är helt inriktat på uppdragen som spökjägare. De blir aldrig kvar länge på samma ställe, och vanligt tonårsliv vet Cas inte mycket om. Han är van att snabbt och effektivt klara av sina uppdrag och sen dra vidare. Men, så hör han legenden om Anna Korlov och lockas till Thunder Bay i Kanada. För första gången möter han ett spöke som verkar övermäktigt att bekämpa, och som gör att han måste få hjälp av andra människor i sitt uppdrag.

Anna Korlovs spöke, kallat "Anna klädd i blod", finns ännu kvar i huset där hon mördades på väg till en skoldans år 1958. Ingen som tagit sig över tröskeln till huset har kommit levande därifrån, och hittills har hon tagit livet av tjugosju ungdomar. Vad är det som gör henne så kraftfull och svår att komma åt? Och vad hände egentligen den där ödesdigra dagen när hon själv förlorade sitt liv, alldeles för tidigt?

Spännande, läskigt och romantiskt! På flera håll har "Anna klädd i blod"  jämförts med ett avsnitt av tv-serien Supernaturals i bokform. Gillar du den här boken - missa inte uppföljaren "Anna i mina mardrömmar" av Kendare Blake.

 

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Maria Carlén den 22 maj 2013